Betaal maandelijks per artikel een fractie van de normale winkelprijs.

Prijsstelling
Camello is beschikbaar vanaf €24,99 per maand voor spullen die je huurt. Camello-artikelen worden per maand afzonderlijk geprijsd tegen een fractie van de normale winkelprijs. Je bepaald je eigen maandelijkse abonnementsprijs.

Je eerste items bestellen
Bij het bestellen van je allereerste artikelen, betaal je de eerste maand vooruit. Je eerste bestel dag wordt je maandelijkse factuur dag en je betaalt voor alle artikelen die je op dat moment huurt.

Je volgende items bestellen
Bij het bestellen van je volgende artikelen, berekent ons systeem

de dagen tussen de besteldatum en je maandelijkse factuurdag. Je betaalt dan alleen voor de resterende dagen min 5 dagen, zodat je niet betaalt voor de tijd dat de artikelen onderweg zijn.

Je artikelen
Je bepaalt zelf welke artikelen je wilt stoppen of niet en wanneer. Bij het online aanmelden van het retourneren van artikelen stopt de facturering voor die artikelen nadat je de retourorder hebt voltooid. Je kunt artikelen in één afrekenproces bestellen en retourneren

Spelende kinderen, gelukkige ouders

Meld je nu direct gratis aan! Al een account? log in

Jouw persoonlijke gegevens zullen gebruikt worden om jouw ervaring op onze website te verbeteren en alles gemakkelijk te laten verlopen. Door een account aan te maken gaat we er van uit dat je akkoord gaat met ons privacybeleid.