Meer dan 70% van al het speelgoed geproduceerd in Azië.

Vandaag de dag wordt meer dan 70% van al het speelgoed onder slechte omstandigheden geproduceerd in Azië en heeft een levensduur van slechts twee jaar. Met de aanpak van Camello vergroten we de levensduur van speelgoed en strijden we tegen slechte werkomstandigheden. Doe jij mee? 

Bewust
Ten opzichte van traditionele speelgoedconsumptie biedt Camello grote voordelen. Kinderen spelen in de eerst jaren van hun leven met honderden verschillende stuks speelgoed. Met het meeste speelgoed wordt niet langer dan twee maanden gespeeld, daarna beland het vaak bij het afval. 

Verpakking en verzending
Met de service van
Camello genieten ongeveer 7 tot 10 gezinnen van dezelfde hoogwaardige speelgoed, waardoor de levensduur van het speelgoed wordt verlengt. Zodra het speelgoed kapot gaat wordt het materiaal hergebruikt om nieuw speelgoed of andere producten te maken.
 

Camello gebruikt de meest duurzame verpakking voor de verzending. Deze verpakking is her te gebruiken en wordt bij schade gerecycled. Daarnaast worden alle pakketten op een milieuvriendelijk en verantwoordelijke manier geleverd door onze partners. 

Altijd afwisseling voor je kind

Prikkels. Als moeder weet je ervan. Kinderen krijgen ze voortdurend.

Altijd de beste merken

Bij Camello vind je speelgoed van de beste en meest duurzame merken.

Nooit geen volle zolders meer

Zolders vol met bomvolle dozen speelgoed. Eigenlijk absurd, toch?

Duurzaamheid. Voor een leefbare, vrolijke wereld voor jong én oud. Doe je mee?