Nooit geen volle zolders meer

Zolders vol met bomvolle dozen speelgoed. Eigenlijk absurd toch? Gelukkig snapt onze nieuwe generatie moeders dat dat helemaal niet hoeft. De Camello service maakt een einde aan zolders vol met speelgoed. 

Camello maakt het up-to-date houden van de speelgoeddoos voor je kind gemakkelijk door thuisbezorging en toegankelijke inleverpunten. Zo bespaar je kostbare tijd én ruimte in huis om te gebruiken voor mooie momenten mét je kind. 

Selecteer je favoriete speelgoed items of probeer heel makkelijk iets nieuws uit om nieuwe interesses van je kind te ontdekken. De Camello service is beschikbaar vanaf 24,99 per maand. Bij een bestelling voor 14.00 uur zal de bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. 

Je kunt het speelgoed zo lang houden als je wilt. Je betaalt maandelijks voor het aantal speelgoed waar je kind op dat moment mee speelt. Stuur het speelgoed terug wanner jij(of je kind) wilt. Wij zorgen ervoor dat al het speelgoed weer zorgvuldig wordt gewassen. Voor per ongeluk beschadigd of bevlekt speelgoed worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Kortom, met de Camello service stimuleren we de ontwikkeling van onze kinderen, we zorgen voor meer plek in huis en we maken van de wereld een betere plek door goed te zorgen voor mens én milieu. Doe jij ook mee? 

Altijd afwisseling voor je kind

Prikkels. Als moeder weet je ervan. Kinderen krijgen ze voortdurend.

Altijd de beste merken

Bij Camello vind je speelgoed van de beste en meest duurzame merken.

Nooit geen volle zolders meer

Zolders vol met bomvolle dozen speelgoed. Eigenlijk absurd, toch?

Duurzaamheid. Voor een leefbare, vrolijke wereld voor jong én oud. Doe je mee?