Speelhuisjes

Toont alle 2 resultaten

Deze houten speelhuisjes maken het binnenspelen nog leuker! Het is een eigen klein huisje waar je kindje(s) zichzelf kan zijn en heerlijk kan spelen en relaxen. Een speelhuisje voor binnen is dan ook dé plek om allerlei leuke avonturen met een broertje/zusje of een vriendje te beleven. De speelhuisjes staan garant voor heel wat uren speelplezier.

Een speelhuisje waar heerlijk in gespeeld kan worden, alleen of samen. Een plek om vader en moedertje te spelen, maar je kan natuurlijk ook een winkeltje openen. Of wat dacht je van een eigen restaurantje of ziekenhuis?

Bij Camello vind je verschillende speelhuisjes om te huren. Zo kun je ontdekken of het ook iets is voor jouw kind. De speelhuisjes zijn voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Camello heeft speelhuisjes van het merk Kids Concept.

Door speelgoed te huren kan jouw kind kennis maken met verschillende soorten speelgoed waardoor hij/zij zich op verschillende manieren ontwikkeld. Daarnaast is speelgoed uit ons assortiment vaak groot waardoor het in de weg staat wanneer je kind er niet meer mee speelt. Door het te huren stuur je het terug wanneer je kind er niet meer mee speelt. Wil je het toch houden? Dan kun je na het huurtermijn het restbedrag betalen en kun je het houden!